Clos Cypres 2014
Dettagli del prodotto
Vigna e preparazione
Recensioni degli esperti
"Unfortunately, I find the top-of-the-range 2014 Clos Cypres too ripe and with a touch of volatility, with some unusual notes of very ripe custard apple. It is a single-vineyard wine from an old plot of Cariñena vines on a slope at 500 meters in altitude in the south of Priorat. It fermented in 600-liter barrels and terracotta amphorae, where it also went through malolactic. It matured in a 1,000-liter oak vats for 12 months. It is a little thin in the palate. Drink up. 1,200 bottles were filled in April 2016."
Annate: 2018 2017 2016 2014
Questa annata non è ancora stata recensita. Utilizza la navigazione qui sotto per vedere le recensioni delle annate precedenti.
Questa annata non è ancora stata recensita. Utilizza la navigazione qui sotto per vedere le recensioni delle annate precedenti.
Questa annata non è ancora stata recensita. Utilizza la navigazione qui sotto per vedere le recensioni delle annate precedenti.
De entrada duro. Déjalo respirar y mejora. Buen vino, particular, como la cariñena.. no para todos los paladares.