Abadía de Poblet 2019
Descrizione
Nel corso degli anni questo vino rosso è stato completamente rinnovato usando per la sua produzione alcune delle uve più tipiche della Conca de Barberà: Trepat, Garrut, Garnacha e Ull de llebre (Tempranillo). Il risultato è un blend goloso e avvolgente che regala freschezza, fruttato e la personalità del suo territorio d'origine.
Dettagli del prodotto
Degustazione
Vigna e preparazione
Recensioni degli esperti
A blend of the local Trepat with Garrut (Monastrell), Garnacha and Tempranillo. Spicy, earthy and red fruited, with some hints of whole-bunch fermentation making themselves clear. A very Mediterranean wine, with hints of garrigue and white pepper, whilst the natural freshness of the Trepat shines through. Very good! 2024-2030
Appetizing aromas of white pepper, dried Mediterranean herbs, racy and spicy red fruit and a hint of ginseng. Ripe and firm but chalky in texture, with peppery fruit and lots of spices in the finish. Impressive. Delicious now, but wait one more year to let the tannins soften slightly.
Annate: 2019 2016 2015 2012
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